sve za glazbu

U blagdanskom duhu: Stjepan Hauser pokazao još jedan skriveni talent

19.12.2019 u 16:11

Bionic
Reading

Proslavljeni domaći violončelist svojih milijun obožavatelja na Instagramu oduševio je još jednim prigodnim videom u blagdanskoj sezoni. Ovoga puta na svom violončelu izveo je kultni božićni hit 'White Christmas' istvoremeno pokazavši još jedan skriveni talent

Snimke Stjepana Hausera na kojima obrađuje neke od najvećih svjetskih hitova ne prestaju izazivati interes javnosti. Nakon što je ove srijede objavio vlastitu verziju prepoznatljive skladbe 'Tiha noć, sveta noć', snimljene u prigodnom blagdanskom okruženju, Hauser je svojih milijun obožavatelja na Instagramu ovoga puta počastio izvedbom kultnoga hita 'White Christmas' iz 1940. godine, koji je do danas doživjeo preko 500 različitih obrada.

U najnovijem videu objavljenom na Instagramu, Hauser je za kulisu obrade klasika američkih Božićnih pjesama odabrao klizalište, pritom doklizavši do plave stolice smještene na polovici ledenog terena.

'Ne možeš biti talentiran u svemu' napisao je Hauser ispod videa referirajući se na svoje klizačke sposobnosti s violončelom u rukama, a njegov najnoviji poduhvat vjerni obožavatelji i ovoga su puta nagradili mnoštvom pozitivnih komentara.

  • +4
Stjepan Hauser i Lola Astanova Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram