NAJVEĆE SVJETSKE FEŠTE

[VIDEO] Prvi donosimo foršpan novog projekta Roberta Knjaza; pogledajte kako se voditelj igra sa životom

25.11.2018 u 18:56

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana dijeli nas od početka novog projekta Roberta Knjaza. Pod nazivom Najveće svjetske fešte Knjaz nas vodi na putovanje najopasnijim zabavama na svijetu

Voditelj, redatelj i autor najgledanijih televizijskih emisija nedavno je boravio u Americi gdje je snimao festival blizanaca, posjetio je utrku s bikovima u Pamploni, Tomatinu, Oktoberfest, Calcio Storico nogomet u Firenzi, festival čokolade Perugia, maraton lađa u Metkoviću, kotrljanje sa sirom u Glouchesteru, Goroka show iz đungle Papue Nove Gvineje te najveći svjetski suret blizanaca u SAD-u.

Robert Knjaz ove jeseni gledatelje će zabavljati s novom poslasticom, emisijom 'Najveće svjetske fešte' u kojoj će kroz osam epizoda prikazati što neke velike fešte govore o zemlji i kraju u kojima se održavaju te zašto uopće postoje. Originalne putopisne, vizualno i sadržajno atraktivne priče će pokazati brojne strane zemlje, njihove kulture i ljude.

U nastavku možete pogledati prvi foršpan za Najveće svjetske fešte, a koji bi trebao krenuti s emitiranjem 09.12.2018. na HRT-u.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Robert Knjaz
  • +3
Robert Knjaz Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT promo