OLUJA NA OBZORJU

Khloe Kardashian prekinula s Tristanom Thompsonom?

20.02.2019 u 17:25

Bionic
Reading

Pripremite si ručnik koji će vam trebati da se riješite silne sapunice u ljubavnoj priči Khloe Kardashian

Tristan Thompson navodno je prevario Khloe Kardashian s Jordyn Woods, najboljom prijateljicom Kylie Jenner. Prevara se dogodila u kući Tristana Thompsona u Los Angelesu.

  • +8
Khloe Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kardashiani su svoj bijes, kao i uvijek, izrazili putem društvenih mreža. Prestali su pratiti Jordyn Woods.

Prema sajtovima TMZ i Us Weekly, Khloe Kardashian već se sukobila s Thompsonom koji je priznao nevjeru, pa su ona i otac njene kćeri True 'gotovi bez mogućnosti pomirenja'.

  • +9
Khloe Kardashian u šetnji s kćerkicom True Thompson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poseban je problem to što su Kylie Jenner i Jordyn Woods prijateljice od malih nogu, pa će cijela situacija definitivno imati posljedice na njihov odnos. Strastveni obožavatelji Kardashiana mogu biti sigurni kako će svi ovi događaji biti spomenuti i u emisiji 'Keeping Up With The Kardashians'.

Khloe Kardashian i Tristan Thompson imaju kćer True Thompson koja se rodila 12. travnja, 2018. Par je zajedno od rujna, 2016.

  • +10
Khloe Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na početku veze s Khloe Kardashian Tristan Thompson postao je otac po prvi put. Bivša djevojka Jordan Craig rodila mu je sina Princea Olivera Thompsona.

Tristan Thompson navodno je prevario Khloe Kardashian jednom 2017., jednom prije rođenja True i zatim ponovo 2018. Par je zadnji put zajedno viđen u javnosti sredinom siječnja, 2019.

Sad ostaje samo vidjeti jesu li TMZ i Us Weekly u pravu ili će Khloe Kardashian još jednom prijeći preko nevjere i oprostiti Tristanu Thompsonu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube