DIE GEISSENS

[VIDEO/FOTO] 'Njemački Kardashiani' plove Jadranom i uživaju u ćevapima

14.06.2020 u 23:58

Bionic
Reading

Njemačka obitelj Geiss, vrlo popularne TV zvijezde poznatiji i kao njemački Kardashiani, posjetili su ovoga vikenda Zadar, Nin i Novigrad

Zbog situacije oko koronavirusa, piše Zadarski.hr, obitelj je ove godine odlučila posjetiti Jadran i ploviti od Venecije do Dubrovnika.

Svoju popularnost Geiss su odlučili preusmjeriti na pozitivan smjer kretanja ljudi te nekako približiti svojim sunarodnjacima da Hrvatska ipak ostavlja dojam sigurne destinacije.

Milijunaški par Robert i Carmen Geiss obilaze svijet sa svojom djecom Davinom Shakirom i Shanijom Tyrom, a na plovidbi Jadranom dosad su obišli Rovinj, Brijune, Lošinj, Cres i Rab.

Nakon nedjeljnog planinarenja po Velebitu, obitelj je snimljena u Novigradu pred jahtom Indigo star I s kojom plovi Jadranom.

  • +21
Obitelj Geiss jahtom doplovila u Novigrad Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL

U reality showu 'Die Geissens' (Glamurozna obitelj Geissens) koji se prikazuje na njemačkom RTL2 programu, ova njemačka obitelj pokazuje glamurozan život u svim krajevima svijeta.

Dijelić atmosfere s plovidbe Jadranom Robert Geiss je podijelio na Instagramu, a dok on s palube svoje luksuzne jahte poziva sunarodnjake u Hrvatsku, na roštilju cvrče ražnjići i ćevapi.