KOD KUĆE JE NAJLJEPŠE

Nogometaš Duje Ćaleta Car s djevojkom Adrianom i društvom uživa u jedrenju

05.06.2020 u 11:15

Bionic
Reading

Nogometaš Duje Ćaleta Car nedavno je iz Marseillea, gdje je protekla dva mjeseca proveo u izolaciji zbog pandemije, stigao u Hrvatsku. Nakon posjeta obitelji i rodbini, mladi se Šibenčanin zaputio na odmor s djevojkom Adrianom i bliskim prijateljima

Naš mladi reprezentativac i nogometaš francuskog kluba Marseille iskoristio je kratku stanku prije nego počnu nove sportske obveze. S djevojkom Adrianom Đurđević prvo je nekoliko dana boravio u Dubrovniku, a onda su se golupčići zaputili na luksuzan odmor.

Par već nekoliko dana jedri samim jugom Jadrana, a u društvu još jednog para. Na plovidbi im se pridružio Antonio Šarić, sin poduzetnika iz Sesveta Marijana Šarića, i njegova atraktivna djevojka, blogerica Anamaria Raić.

Veselo društvo prvo se zaputilo na Mljet, a dok je naš nogometaš uživao u muškom društvu, njegova šest godina starija djevojka iskoristila je priliku i uskočila u oskudna izdanja.

Svojim vitkim tijelom i preplanulim tenom pohvalila se u potpuno plavom, morskom izdanju te kasnije u bijeloj hoodici ispod koje je nosila kupaći kostim.

Nakon Mljeta uz pomoć skipera stigli su na Korčulu i prepustili se novim aktivnostima, a sudeći prema fotgrfaijama posjet OPG-u Komparak koji se bavi pčelarstvom, posebno ih je oduševio.