'OVDJE JE PREKRASNO'

Oduševljena Hrvatskom: Udovica Kobea Bryanta ispunila veliku želju najstarijoj kćeri i odvela je u Dubrovnik pa se pohvalila odmorom iz snova

01.08.2021 u 20:56

Bionic
Reading

Vanessa Bryant, udovica jednog od najvećih košarkaša svih vremena Kobea Bryanta, na Instagramu je otkrila da je dva tjedna provela na odmoru u Europi, ali i da je i ispunila kćeri želju da vidi Hrvatsku. Objavila je nekoliko fotografija iz Dubrovnika i kuće u kojoj su proveli odmor, a pri tom nije krila oduševljenje Lijepom našom

Supruga preminule košarkaške legende Kobea Bryanta, koji je zajedno s 13-godišnjom kćeri Giannom početkom 2020. poginuo u helikopterskoj nesreći, s kćerkama Natalijom, Biankom i Capri odmor je provela u Hrvatskoj. Društvo joj je pravila prijateljica Catherine Gasol, supruga bivšeg NBA igrača, Kobeovog suigrača iz Lakersa, španjolskog reprezentativca Paua Gasola i njihova jednogodišnja kćerkica, Elisabet Gianna, koja je ime dobila po poginuloj Gianni Bryant.

Vanessa Bryant na svom Instagram profilu otkrila je kako je jedan od razloga dolaska u našu zemlju bila serija 'Igra prijestolja', koja je snimana u Dubrovniku, ali i kćerkin otkazani izlet. Naime, najstarija kći Natalia trebala je vidjeti Dubrovnik još prošle godine, kad je bio planiran školski izlet, no zbog pandemije koronavirusa on je otkazan.

Budući da se Natalia izletu jako veselila, a dopuštenje za putovanje preko bare dao joj je i tata Kobe, Vanessa je ovoga ljeta odlučila ispuniti kćerkinu veliku želju.

'Odvela sam djecu u King's Landing. Totalno Cersei/Khaleesi potez. Kobe je dopustio Nataliji da ide s razredom na izlet u Hrvatsku u četvrtom razredu srednje škole, ali nažalost putovanje je bilo otkazano zbog situacije s Covidom. Željela sam pružiti Nataliji priliku da posjeti Hrvatsku. Prekrasna je!', napisala je Vanessa Bryant na Instagramu uz fotografije na kojoj pozira s kćerkama i prijateljicom na mulu u Pilama, podno tvrđave Lovrijenac. Taj je djelić Dubrovnika itekako poznat brojnim obožavateljima hit serije 'Igra prijestolja'.

Inače, po Dubrovniku se šuškalo još 21. srpnja da je Vanessa Bryant viđena u Gradu, tad je posjetila je restoran našeg NBA igrača Bojana Bogdanovića 'Forty Four', koji se nalazi unutar zidina, dok je za večeru odabrala 'Posat', kojim je svojedobno bila oduševljena Jessica Alba. Obitelj Bryant i Gasol pratilo je osiguranje, a zanimljivo je da ih tijekom boravka i šetnji u gradu nitko nije uspio fotografirati. Dokaz o posjetu Hrvatskoj danas je objavila sama Vanessa koja ne krije koliko je oduševljena viđenim.