ŠOKIRALA OBJAVOM

[VIDEO] Ella Dvornik hospitalizirana u 33. tjednu trudnoće: 'Netko je bio ekstra aktivan'

13.02.2020 u 11:22

Bionic
Reading

Ella Dvornik zabrinula je svoje pratitelje objavivši fotografiju iz bolnice na Instagramu. U objavi je napisala da je hospitalizirana, a više detalja otkrila je u svom vlogu

'Netko je bio ekstra aktivan ovu trudnoću pa se šest tjedana ranije doveo u rodilište Podobnik na luksuzan odmor', napisala je na Instagramu Ella Dvornik i zabrinula sve svoje pratitelje. Njezin novi vlog pojasnio je neke stvari i otkrio zašto je u 33. tjednu trudnoće morala biti hospitalizirana.

Sam video počinje njezinim govorom u kojem objašnjava kako je bila u Vinogradskoj bolnici jer ju tijelo nevjerojatno svrbi, a potom je i dodala kako svakih deset minuta osjeća Braxton Hicks kontrakcije.

Sljedeća scena snimljena je u njezinomu privremenom domu - privatnom apartmanu rodilišta, u kojem je završila šest tjedana prije službenog termina poroda, a razlog je kolestaza. Riječ je o stanju u kojem prestaje protok žuči i koje se javlja u kasnoj trudnoći, a simptomi su intenzivan svrbež, osobito na rukama i nogama.

Ella Dvornik vlog Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Isto je prošla i u prvoj trudnoći, s malenom Balie, a sada je, kako je sama priznala, došla na vrijeme kako bi joj snizili kiseline u krvi, pa je trenutno priključena na infuziju kroz koju dobiva potrebne lijekove. S Balie je hospitalizirana u 36. tjednu, a ubrzo se i porodila, stoga joj sada nije svejedno jer je u ovoj trudnoći simptome primijetila u 33. tjednu.

  • +2
Ella Dvornik Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Ono što ju je najviše pogodilo odluka je liječnika da se mora pridržavati stroge dijete, a zbog koje iz prehrane do kraja trudnoće mora izbaciti sve što voli, uključujući sve vrste šećera, zbog čega se na kraju i rasplakala.