U IŠČEKIVANJU PRINOVE

Ella Dvornik počastila fanove 'neglamuroznom' fotografijom: 'Besplatno je pogledati bez obzira na golotinju'

12.02.2020 u 11:00

Bionic
Reading

Trudna blogerica približava se terminu porođaja svog drugog djeteta, a na svom YouTube kanalu objavljuje snimke u kojima pričao o trudnoći koju je 'odradila' s kćerkom Balie Dee, a i trenutnoj. Novi video najavila je na pomalo neuobičajen način

Posljednji su tjedni druge trudnoće pred našom najpoznatijom blogericom koja je pozirajući u kuhinji samo u majici bez donjeg dijela.

'Jedna neglamurozna fotka da vam obznanim da je novi vlog na YouTubeu. Besplatno je pogledati bez obzira na golotinju', objasnila je Ella Dvornik. Kako u komentarima ispod vloga, tako i na Instagramu kćeri preminulog kralja funka, pristižu brojna pitanja i molbe za savjete od trudnica i mama.

U svom novom videu pokazala je potragu za novom kućom koju posljednjih mjeseci traži sa suprugom Charlesom Pearceom. Kći Dina Dvornika s obitelji se odlučila preseliti u Istru, gdje naveliko razgledavaju kuće. Beba koju je Ella odlučila roditi carskim rezom treba stići u ožujku, a spol djeteta i dalje ne želi podijeliti s javnosti.

'Spremna sam na to da bi mogla roditi negdje tamo od prvog tjedna u trećem mjesecu, ako se pokaže da opet imam kolestazu, pa sve do 25. ožujka kad mi je termin', poručila je.

Izvor: Društvene mreže

Ella je priznala da je u ovoj trudnoći među ostalim muči kolestaza čiji su simptomi intenzivan svrbež na dlanovima i tabanima, odrekla se kave (koju smatra luksuzom u trudnoći), a javno raspravlja i o dojenju i problemima s grudima, o tome kako su skupi vrtići, pelene. Ustrajna je u dijeljenju mišljenja bez zadrške, zbog čega nerijetko potiče raspravu i podiže prašinu na društvenim mrežama.