DAN D

Obožavatelji dočekali Let 3 ispred hotela, a pao je i poljubac Prlje i supruge za sreću

09.05.2023 u 15:31

  • +23

Let 3 u Liverpoolu

Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic

Bionic
Reading

Večeras u 21 sat, izravno iz Liverpoola, počinje prijenos Eurosonga, gdje će se u prvoj polufinalnoj večeri za ulazak u veliko finale boriti i naš Let 3 s pjesmom 'Mama ŠČ!'

Svi ljubitelji Eurosonga napokon su dočekali 'Dan D', prvu polufinalnu večer najvećeg televizijsko-glazbenog spektakla u Europi. Večeras, s početkom u 21 sat, uživo iz liverpoolske Arene HTV1 će emitirati prvu polufinalnu večer 67. Eurosonga, a u ulozi komentatora naći će se već iskusni Duško Ćurlić.

U prvom eurovizisjkom polufinalu nastupaju i naši predstavnici, Let 3 sa svojom 'Mamom ŠČ!', a hoćemo li ih gledati i u finalu, ostaje nam čekati trenutak kada će se raspodijeliti glasovi.

Reakcije na naš Let 3 za sada su i više nego dobre, a u ponedjeljak, na generalnoj probi, dobili su veliki pljesak prisutnih novinara i fotografa. Uz njih, večeras se za prolaz dalje bore i Norveška, Malta, Srbija, Latvija, Portugal, Irska, Švicarska, Izrael, Moldavija, Švedska, Azerbejdžan, Češka, Nizozemska i Finska. Od njih 15 samo deset ih prolazi dalje.

eurosong 2023.

Sve je spremno: Pogledajte kako će izgledati spektakularan nastup Leta 3

Pogledaj galeriju

Kladionice najveće šanse za pobjedu daju Finskoj, Švedskoj, ali dobro kotiraju i Norveška i Izrael. Sve te zemlje nastupaju upravo u prvom polufinalu. No, kad smo već kod kladionica, spomenimo da prema njima i Let 3 ulazi u finale. Što na to kažu oni?

'Mi smo došli širiti ljubav i boriti se protiv gluposti. To je naša životna misija, od nje ne odstupamo nikad, pa tako ni na Eurosongu na kojem ćemo ostati svoji i nećemo iznevjeriti našu publiku', rekao je Damir Martinović Mrle.

UOČI POLUFINALA

Let 3 ponovno priredili show na ulicama Liverpoola: Mrle pokazao gipkost i raskoš kostima

Pogledaj galeriju

Dečke iz Leta 3 pred hotelom su dočekali obožavatelji, ali i jedna djevojka odjevena baš poput njih, dok je Cropixov fotograf uhvatio i trenutak susreta Zorana Prodanovića Prlje i njegov supruge Marije.