eurosong 2023

Srpski predstavnik otkrio nježnu stranu Leta 3: 'Osjećamo tu energiju'

09.05.2023 u 17:01

Bionic
Reading

U prvoj polufinalnoj večeri snage će, između ostalih, odmjeriti i srpski i hrvatski predstavnici na ovogodišnjoj Euroviziji. Osim samog nastupa i pjesme, u Liverpoolu se izvođači i druže, a srpski predstavnik Luke Black otkrio je kako se družio s dečkima iz riječkog benda

Večeras se u Liverpoolu održava pravi spektakl, uvod u ono što brojne ljubitelje Eurovizije očekuje u subotu kada je zakazano finale. Momci iz Leta 3 odradili su sve potrebne pripreme, na sebi svojstven način odradili druženje s obožavateljima, a pred njima je još jedan glavni zadatak: obraniti naše boje i odvesti Hrvatsku u tako dugo očekivano finale! Večeras nastupa i srpski predstavnik Luke Black koji je otkrio ponešto o nježnijoj strani naših predstavnika.

Pjevač koji će večeras nastupiti treći i svojom pjesmom 'Samo mi se spava' pokušati Srbiju plasirati u finale nedavno je dao intervju na tirkiznom tepihu.

'Gdje god da se nađemo u svetu se skupimo i združimo. Osjećamo tu energiju', započeo je Luke te otkrio da se sjajno slaže i s našim predstavnicima u Liverpoolu: 'Gospoda iz Let 3 su bili divni prema meni. Njih sam imao priliku da upoznam u Izraelu na pre-partyju. Baš su se brinuli o meni. Stalno su me pitali jesam li dobro, jesam li jeo, da nisam zaboravio.'

Naši predstavnici nastupit će s pjesmom 'Mama ŠČ', a zanimljiv tekst i poruka pjesme privukli su veliku pozornost. Osim toga, riječki je bend poznat i po zanimljivim outfitima, što su pokazali i u Liverpoolu. Na ceremoniju otvorenja Eurovizije stigli su u ogrtačima ispod kojih su se krile bijele baletne suknjice. Nosili su i bijele dokoljenke s natpisom 'ŠČ!', a mnoge zanima što će danas odjenuti na sam nastup.

na tirkiznom tepihu

Let 3 ponovno u centru showa u Liverpoolu: Ono što su odjenuli nije prošlo nezapaženo

Pogledaj galeriju