ANDY MURRAY

Veliko slavlje u obitelji slavnog tenisača: Nakon dvije kćeri stigao sin

04.11.2019 u 18:43

Bionic
Reading

Strani mediji pišu kako je britanski tenisač Andy Murray prije nekoliko dana po treći puta postao otac, a nakon dvije kćeri, supruga Kim podarila mu je sina

Ovih dana u obitelji britanskog tenisača Andyja Murraya jako je veselo. Četveročlana obitelj sada je bogatija za još jednog člana, koji je na svijet došao prije nekoliko dana.

U londonskoj bolnici supruga slavnog sportaša, Kim Sears rodila je zdravog dječaka kojem sretni roditelji još nisu otkrili ime. Malenom bratu najviše su se razveselile trogodišnja Sophia i dvogodišnja Edie, kćerkice koje Kim i Andy zajedno dijele.

Radosne vijesti s medijima je podijelio djed Andyja Murraya, Roy Erskine kazavši: ‘Rodio se dječak, još ne znam njegovo ime. Vidio sam ga na fotografiji i čini mi se da su mama i beba dobro’.

Inače, informaciju da će po treću puta postati tata Murray je podijelio sredinom listopada, kada je njegova supruga već bila u visokom stupnju trudnoće. Zanimljivo je da je 37-godišnja Kim uspjela sakriti trudnički trbuščić na mnogim svjetskim natjecanjima na kojima je pratila svog voljenog supruga.