JAGODA KUMRIĆ

Lijepu Splićanku pamtimo kao razmaženu bogatašicu iz 'Larinog izbora', u međuvremenu je rodila, a sad je gledamo u ulozi novinarke

28.10.2019 u 21:09

Bionic
Reading

Gledatelji su 27-godišnju upoznali kao razmaženu bogatašicu Nikol Zlatar u serijama 'Larin izbor' i 'Kud puklo da puklo'. Dugo se nije čulo za nju, a sada je svoju splitsku adresu zamijenila zagrebačkom i to zbog uloge novinarke Irene Novosel u dramskoj seriji Nove TV 'Drugo ime ljubavi'. Tom se ulogom Jagoda Kumrić vratila na male ekrane

Plavokosa glumica Jagoda Kumrić priznala je da kad gradi lik izbjegava uzimati stvarnu osobu, ili osobe za uzor jer joj se čini kao da onda to nije proizašlo iz nje.

'Nastojim se voditi instinktom i informirati o licu u smislu kojim poslom se bavi, što voli, kakav život vodi, kako joj izgleda dan... I baš zato što proizlazi iz mene, i što jedna takva novinarka vjerojatno ne postoji, Irena je autentična i posebna. Irena je uporna, inteligentna, oštroumna karijeristica, vrlo samopouzdna i oštra na van, a iznutra je zapravo suosjećajna, ponekad ranjiva i pomalo smotana. Obzirom da Irena uvelike pokreće radnju serije vjerujem da će se svidjeti mlađim ljudima koji vole promjenu dinamike unutar radnje. Također, Irenin lik uvelike obiluje sarkastičnim komentarima, pa bi se ljudi kojima je to blisko mogli poistovjetiti s Irenom', izjavila je za Novi list.

Jagoda Kumrić prošle godine rodila je kćerkicu Nastasyju koju odgaja kao samohrana majka. Svoju jedinicu vodila je sa sobom kad je polagala zadnji ispit na Umjetničkoj akademiji u Splitu. Nedavno se saznalo da je u vezi s tri godine mlađim kolegom sa seta popularne serije, Konstantinom Haagom (koji u seriji tumači ulogu Gorana Šarića).

'Naravno da nije uvijek sve med i mlijeko i da je drugačije nego kad sam živjela samački život, ali realno meni je super. Imam prekrasno zdravo dijete, imam posao, imam obitelj koja stoji iza mene kao i prijatelje. Ja imam sve. Zahvalna sam na svemu onome što imam, što znam da se imam na koga osloniti, što znam da mi dijete neće bit gladno ili bez krova nad glavom. Nažalost, toliko je samohranih majki koje nemaju apsolutno nikakvu pomoć sa strane, koje nemaju financijsku stabilnost niti ikakvog izgleda da pronađu posao, koje imaju bolesnu djecu, a nemaju sredstava za pokrit liječenje i sve ostale potrepštine. Nemojte me krivo shvatiti, ne uspoređujem se s nikim, ali bilo bi nepošteno od mene reći da mi je teško pored takvih slučajeva', poručila je.

Oko djeteta joj pomažu mnogi.

'U prvom redu mama, tata, očuh, braća, nevista, baba i šira rodbina, prijatelji, kolege, svi na svoj način, svi uskoče za bilo što to treba. Kad snimam imam jednu krasnu gospođu koja čuva malenu i ona mi je zaista sada od velike pomoći, rekla je Jagoda koja je bila protagonistica prve hrvatske web-serije 'Nikol povjerljivo', a glumila je i u filmu 'Soba s glasovirom' makedonskog redatelja Igora Ivanova.

  • +6
Jagoda Kumrić Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic