ANDY MURRAY

Slavni britanski tenisač otkrio da će uskoro postati otac po treći put

12.10.2019 u 09:54

Bionic
Reading

Proslavljeni tenisač Andy Murray i njegova supruga Kim Sears za nekoliko bi dana trebali dočekati svoje treće zajedničko dijete

Dvostruki osvajač Wimbledona, Andy Murry pohvalio se najsretnijim vijestima i otkrio da će mu supruga Kim uskoro podariti trećeg nasljednika. Par koji je u braku već četiri godine, trudnoću je sve do sada uspješno skrivao, a nitko nije ni primijetio da je 37-godišnja Kim u drugom stanju kada se u srpnju pojavila na tribinama najprestižnijeg teniskog natjecanja.

Tada je već bila u šestom mjesecu trudnoće, no radi široke odjeće i njezine sitnije građe, trbuščić nije došao do izražaja.

Tenisač i autorica dječjih knjiga već imaju dvoje djece - trogodišnju Sophiju i godinu dana mlađu Edie.

Kako bi bio uz suprugu u tom posebnom trenutku, Murray je odabrao igrati turnir u belgijskom Antwerpu radije nego u Stockholmu, objasnivši da je od tamom kraći let kući.

‘Plan je podložan promjenama. Za sada je dogovoreno da igram u Antwerpu, no ako moje dijete odluči doći na svijet ranije, preskočit ću taj turnir. A onda ćete me ponovno moći gledati u Parizu’, rekao je.

Britanski tenisač isto je reagirao i za vrijeme prve dvije trudnoće svoje supruge, kada je pred porod otkazao neke od najbitnijih turnira u karijeri. 32-godišnjak je time još jednom potvrdio da mu je obitelj na prvom mjestu.

View this post on Instagram

I have no real friends.

A post shared by Andy Murray (@andymurray) on