OVOME SE NIJE NADALA

Doris Pinčić Rogoznica zasukala rukave: 'I tako ja jutros na poslu mijenjam gumu na autu'

03.04.2019 u 11:02

Bionic
Reading

Kad je u srijedu došla na posao, u eter Narodnog radija, na kojem vodi jutarnju emisiju s kolegom Hrvojem Kečkešom, Doris Pinčić Rogoznica nije se nadala da će morati zasukati rukave i promijeniti gumu na automobilu

Naime, Doris Pinčić Rogoznica i Hrvoje Kečkeš, jutarnja postava Narodnog radija, izazvali su jedno drugo u igri radnog naziva: 'U čijim je cipelama teže?' okušavajući se u ženskoj ulozi trudnice i navodno muškoj – mijenjanju gume. Tako je Hrvoje jučer puna tri sata redakcijom šetao noseći uteg od 10 kilograma oko vrata. Na taj je način doživio bar dio čari trudnoće, a uzdaha i jaukanja nije nedostajalo.

Osveta je bila slatka. Hrvoje je kolegici Doris jutros zadao da promijeni gumuna automobilu. 'I tako ja jutros na poslu mijenjam gumu na autu. A Hrvoje isto ima pune ruke', našalila se Doris Pinčić Rogoznica ispod fotografije na kojoj je jasno vidljivo da pokušava promijeniti gumu na automobilu. Dok je ona pokušala dokazati da će i u tome biti uspješna, njezin kolega, glumac Hrvoje Kečkeš stajao je po strani i lagano ispijao svoju prvu jutarnju kavu.

'Evo sad te proklete emancipacije, jesam ja lijepo govorila da nam to ne treba', 'Divna, svestrana, kažem ja', bili su neki od komentara ispod humoristične objave.

Potom je poznata Zadranka i u Instagram storyjima otkrila kako se odvijao ovaj eksperiment. Naišla je na nekoliko problema, a zaključila je da su joj podvalili zavarane vijke.

Nakon što je pokušala promijeniti gumu Doris se uputila na, kako ga je nazvala, 'pravo žensko guštanje' u dizajnersku radnju modnog dvojica Elfs.