OBOŽAVA RAD

Doris Pinčić Rogoznica: 'Sreća je zaraditi kruh radeći ono sto voliš'

28.03.2019 u 12:29

Bionic
Reading

Na glasu je kao jedna od najmarljivijih domaćih voditeljica koja predano radi na svim projektima. Istovremeno je bila angažirana na televiziji, radiju i vodila osobni kulinarski blog, a uz sve to brižna je majka i supruga. Nedavno je po drugi puta postala majka pa je posao na kratko stavila po strani, ali sada se raduje povratku i novim angažmanima

Prilikom još jednog voditeljskog angažmana koji joj je dodijeljen, Doris Pinčić Rogoznica nije skidala osmijeh s lica, a zadovoljstvo je jednostavno isijavalo iz nje. Sve je potvrdila i riječima na društvenim mrežama gdje je napisala: 'Sreća je zaraditi kruh radeći ono sto voliš'.

Fashion Guru: Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Vedra i nasmijana Zadranka rijetko se kada može vidjeti loše volje, a na njezinu licu tragovi umora teško da su vidljivi. Iako istovremeno odgaja dvoje mališana i ima pune ruke posla s novim projektima koji je tek čekaju, kao što je obiteljski show na Televiziji RTL.

Koliko uživa u svojoj voditeljskoj ulozi u kojoj se dobro snašla nakon što ju je RTL zapazio u sapunici 'Larin izbor', Pinčić nikada nije krila. U međuvremenu se okušala i u eteru pa smo je mogli slušati u jutarnjem programu Narodnog radija.

Posljednjih godinu dana je na porodiljnom dopustu, nakon što je na svijet donijela drugo dijete, djevojčicu Gitu. Osim Gite, Doris je u braku s glazbenikom Borisom dobila i sina Donata.

Užurbani ritam i zdrava prehrana kod Doris su rezultirali i sjajnim izgledom, pa je danas gledamo vitkiju no ikad. Fenomenalna figura do izražaja je došla i u pripijenim trapericama koje je nosila na posljednjem događanju.