SENZACIJA S JUGA BALKANA

Veliki uspjeh: Lijepa Kosovarka srušila rekord

15.02.2018 u 18:58

Bionic
Reading

Dua Lipa je najmlađa ženska umjetnica koja se može pohvaliti s milijardu milijardu pogleda videozapisa na Youtubeu s pjesmom 'New Rules'. Taj uspješni singl govori o bivšem dečku i pravilima koja je britanska kantautorica kosovskih korijena, navodno, uvela kako bi ga preboljela

Dua Lipa ima iza sebe fantastičnu godinu, a sudeći po početku 2018, uspjesi se nastavljaju. Pjesmu 'New Rules' Due Lipe su napisali Caroline Ailin, Emily Warren i Ian Kirkpatrick. Electropop i tropical house pjesma je ukupno šesti singl s njenog prvog albuma nazvanog Dua Lipa objavljenog 2. lipnja 2017. godine. 

Uspjehu pjesme 'New Rules' u značajnoj mjeri je doprinjeo i video spot koji je režirao Henry Schofield koji je snimljen u Miami Beachu na Floridi.

Izvor: Društvene mreže

Glazbenica se svojim novim velikim uspjehom pohvalila na društvenim mrežama. 'Podigla sam slušalicu i saznala da sam najmlađa ženska umjetnica koja je postigla milijun pogleda video spota', napisala je pored fotografije.

Dua Lipa ima najviše nominacija, čak pet za Brit Awards (za najveći proboj na glazbenoj sceni, najbolju solo umjetnicu, najbolji album, singl i video godine). Ona i Ed Sheeran će nastupiti na ceremoniji dodjele koja će se održati 21. veljače u londonskoj 02 Areni. Osim njih, publiku će zabavljati Sam Smith, Stormzy i Foo Fightersi.

Osam mjeseci poslije izlaska debi albuma, Dua Lipa najavila je da već radi na novom izdanju, a fotografija na Twitteru kaže da inspiraciju traži na Jamajci.

  • +14
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: N.N.