Ne skriva ponos i veselje

Veliki dan za Slavka Sobina, čestitke mu pristižu sa svih strana

27.01.2021 u 12:13

Bionic
Reading

Mnogima je poznato kako je, osim što ima uspješnu glumačku karijeru. Sada se naš popularni glumac pohvalio kako je svjetlo dana ugledala njegova slikovnica čiji je izlazak nedavno najavio, a na koju su ga roditelji nagovarali zadnjih deset godina

Slavko Sobin mjesece pandemiju proveo je u pozitivnim aktivnostima. Osim snimanja serija 'Crno-bijeli svijet' i 'Dar Mar', uređenja svog budućeg doma izvan grada, dočekao je i izlazak svoje prve knjige. Naime, scenarij za dječju predstavu 'Šapice', s kojom je nastupao diljem osnovnih škola po Hrvatskoj, pretvorio je u slikovnicu koja će sigurno razveseliti mnoge mališane. Na realizaciju tog pothvata čekao je čak 10 godina, kako je ranije objasnio u jednoj od svojih objava na Instagramu.

  • +5
Slavko Sobin Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / CROPIX

'Hoće li se ikome svidjeti, hoće li je itko uopće kupit, hoće li ostavit ikakav trag... a stvarno bih htio da ostavi. Htio bih da mi kažete da su vam klinci guštali čitat je. Bit ću najponosniji ikad ako mi netko to javi', među ostalim je poručio glumac na društvenim mrežama.

Kolegica Marija Borić odmah mu je javila kako će mu javiti,a da on može doći pročitati koju stranicu njezinom dječaku, a Filip Riđički s kojim glumi u seriji 'Crno-bijeli svijet' koju gledatelji trenutno mogu pratiti na HRT-u poručio je Slavku da je zmaj.

Gabrijela Pilić, mentorica s kojom je odnio pobjedu u posljednjoj sezoni showa, 'Ples sa zvijezdama', komentirala je: 'Konačno da znam što ću kupiti klincima svojih prijatelja'. Čestitali su mu i Jasna Palić Picukarić, Katarina Baban, Lana Jurčević, Josipa Pavičić Berardini, Elizabeta Brodić i mnogi drugi.