BEZ BRADE

Slavko Sobin iznenadio promjenom imidža; obožavateljice ga usporedile s glumcem Adrienom Brodyjem

15.10.2020 u 23:52

Bionic
Reading

Slavko Sobin, splitski glumac koji je TV publici najpoznatiji po ulozi šarmatnog fotografa Žungula iz serije 'Crno-bijeli svijet' na Instagramu je pokazao svoj novi izgled

Popularni glumac priredio je svojim brojnim fanovima veliko iznenađenje.

Slavko Sobin je na najpopularnijoj društvenoj mreži pokazao kako izgleda bez brade i sa zalizanom kosom, a reakcija, naravno, nije nedostajalo.

Na toj je fotografiji Sobin uz pomoću filtera primijenio svoju boju očiju u plavu. 'Ako nije kosa, onda su oči', napisao je u opisu fotografije.

Nekim se obožavateljicama promjena jako svidjela, no druge su mu bez uvijanja poručile da je prije bolje izgledao.

  • +3
Party povodom završetka snimanja četvrte sezone 'Crno-bijelog svijeta' Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

U izdanju bez brade, Sobin je neke fanove podsjetio i na poznatog američkog glumca Adriena Brodyja, najpoznatijeg po ulozi u potresnom filmu Romana Polanskoga 'Pijanist'.

Inače, nedavno je završilo snimanje četvrte sezone serije 'Crno-bijeli svijet' u kojem se vraća standardna glumačka postava koju predvode Jelena Miholjević, Filip Riđički, Sreten Mokrović, Kaja Šišmanović i dr.

Serija će se početi prikazivati u prosincu, a u intervjuu za tportal Sobin je otkrio što će se dogoditi sa Žungulom.

'Kroz cijelu sezonu provlači se lijepa ljubavna priča, što zapravo kod njega nismo imali prilike vidjeti u punom zamahu, tako da mislim da bi publici to moglo biti jako zanimljivo. Partnerica mi je izuzetno talentirana mlada Splićanka Luna Pilić i mislim da će ljudi odvaliti kad je vide. Ima to nešto, taj X faktor', najavio je Sobin.