RAZLOG ZA SLAVLJE

Veliki dan u obitelji: Saša Broz ne krije svoj ponos

26.09.2018 u 19:53

Bionic
Reading

Redateljica Saša Broz na društvenim se mrežama pohvalila velikim uspjehom svoje kćeri Sare koju je dobila u braku s glumcem Rankom Zidarićem

Redateljica nije krila ponos zbog Sarine diplome pa se na Instagramu pohvalila velikim uspjehom kćeri.

Lijepa Sara privela je kraju studij slikarstva na veliku radost svojih roditelja Saše i Ranka.

'Imamo magistru slikarstva! Diplomirala mala s odličnim', uzbuđeno je napisala Saša Broz uz hashtag 'beautiful day' na svojem Instagram profilu.

Čestitki, naravno, nije nedostajalo!

'Bravoooo...Čestitam maloj, velikoj Sari!', Nisam ja ni sumnjala u našu malu-veliku Saru. Čestitam 1. Sari, potom i ponosnoj mami', zaredale su se čestitke.

U jednom ranijem intervjuu za tportal, Broz je otkrila kako je Sara oduvijek bila umjetnička duša.

'Malo tko zna, ali uvijek sam htjela imati taj dar i slikati. Nitko u obitelji nije bio naklonjen slikarstvu, no Sara je već u kinderbetu, s devet mjeseci, dala naslutiti čime će se baviti u životu mlatarajući bojicama po papiru. Njezin talent i strast za slikanjem s godinama su bili sve veći, a i moja sreća zbog toga. Njezini radovi uvijek imaju pozitivne i zanimljive komentare, profesori hvale njezin apstraktan stil kojem naginje... zbog svega toga moram reći da sam sretna mama. Uvijek imamo o čemu razgovarati, polemizirati, živimo svoj umjetnički svijet i lijepo nam je', rekla je tada Saša.