nježna čestitka

Veliki dan: Ponosna mama Mia Begović objavila fotografiju Maje Lene Lopatny i napisala: 'Sretan ti rođendan, anđele'

11.09.2021 u 22:11

Bionic
Reading

Lijepa kći glumice Mije Begović i bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja proslavila je 30. rođendan, a njezina majka posvetila joj je objavu na Instagramu

Uz fotografiju na kojoj Maja Lena Lopatny pozira u zanosno ljetnom izdanju, pogleda skrivenog iza sunčanih naočala, njezina majka, Mia Begović je napisala: 'Sretan ti rođendan, anđele'.

Čestitki su se vrlo brzo pridružili i brojni Mijini prijatelji i pratitelji. 'Sretan rođendan ljepotici', 'Sretan rođendan našoj ljepotici. A sretna je i majka sa takvom kćerkom', 'Neka joj se ispune sve želje u hrabrom koračanju kroz život. Sretan rođendan', samo su neke od brojnih lijepih čestitki kojima su Maju obasuli za njezin 30. rođendan.

Prema objavama na svom Instagram profilu, Maja Lena rođendanski vikend provodi na prijateljičinom vjenčanju.

Inače, lijepa Maja Lena posljednjih pet godina radi u turizmu. Magistrica novinarstva i nekadašnja televizijska voditeljica dobila je posao u jednoj od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj.

  • +4
Maja Lena Lopatny Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

'Svoju karijeru u turizmu gradila sam u HTP-u Korčula, koji je krajem 2020. akvizirala turistička kompanija Laguna Novigrad, koja posluje pod brendom Aminess hoteli i kampovi. Danas u Aminessu radim na poziciji voditelja odnosa s javnošću,' nedavno je Mala Lena otkrila za Večernji list.

Nedavno je upisala i doktorat na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, a trenutno živi na relaciji Istra (Novigrad) – Korčula – Zagreb. 'Jako sam zahvalna što upravo kroz posao imam priliku živjeti u najljepšim destinacijama Hrvatske i zaista sam očarana svime što Lijepa Naša nudi', rekla je nedavno Maja Lena.