BEZ FILTERA

Velike promjene u životu Danijele Martinović: Nikad nije bila sretnija

15.10.2018 u 12:12

Bionic
Reading

Splitska pjevačica u posljednje vrijeme privlači pažnju svojim novim životnim pozivom. Danijela Martinović krenula je u neke nove projekte i kako i sama kaže, nikad nije bila sretnija

Danijela Martinović godinama je posvećena duhovnosti, a sad će svoja iskustva stečena na tom polju dijeliti s drugima i to putem svog Youtube kanala gdje će intervjuirati inspirativne osobe.

'Mislim da će to bit predivno, a kanal će se zvati 'Hashtag Danijela bez filtera'. Između ostalog, već sam snimila i nekoliko cover pjesama, neovisno o žanru, ono što je mome srcu dragu. No, sve radim pod jednim uvjetom, tako da nema prepravljanja. Dakle, kako uđem u studio, imamo jedan pokušaj i tako ostavimo. Jednako tako je i s intervjuima, ni za ni jedan se nisam pripremila. Želim da ljudi dožive tu iskrenost kao da pijemo kavu', otkrila je.

Prije dvije godine objavila je knjigu poezije 'Šalabahter života'. Sad s radošću moram reći da je gotova, druga je u pripremi', izjavila je pjevačica čija bi nova knjiga trebala biti gotova pred Novu godinu.

'Ja sam negdje s 19 godina počela pjevati u Magazinu i tada su se, zbog nekih okolnosti, pojavila pitanja koja nisam mogla objasniti sebi, kao 'tko si ti', 'zašto ti postojiš', 'što ćeš ti napravit na ovom svijetu'', rekla je Danijela. Dodala je kako zna da će biti predrasuda zbog njezinog novog životnog poziva, life coachinga, no to joj, kaže, apsolutno nije važno,

  • +10
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavić