EMOTIVNI SUSRET

Danijela Martinović raznježila fanove: 'Najljepše je biti curica svoga tate'

03.10.2018 u 10:46

Bionic
Reading

Posljednjih dana splitska pjevačica privlači domaću javnost svojim novim životnim pozivom. Na konferenciji TEDx Zagreb progovorila o svojim bolnim životnim trenutcima i zadovoljstvu koje je iz njih proizašlo, a sada je Danijela Martinović otkrila je i tko se došao čuti njezin govor te tko joj je kroz cijeli njen život oduvijek bio najveća podrška

'Moj tata priredio mi je iznenađenje. Došao je sam, nenajavljen i cijeli dan me čekao sjedeći u publici da bi me čuo, da bi moje srce osjetilo njegovo dok govorim priču svog života. Zagrlio me, vidjela sam – ponosan je, preponosan – kupila sam suze. Rekao je: 'Dušo, ja se odmah vraćam za Split'. 'Ali, kako ćeš tata, pa ponoć je, umoran si, cijeli dan si tu, nemoj zezat, prespavaj, molim te. Kaže on s osmijehom, uvijek s osmijehom: 'Dušo (uvijek me tako zove, 'ko šiša ime – to je samo simbol), ide tata, imam sutra posla, a ja sam bio, vidio te i čuo i to je meni najvažnije', napisala je 47-godišnja pjevačica na kojoj pozira s ocem.

'To se zove Ljubav na djelu – o tome se piše i priča kad se kaže da najljepše stvari nemaju cijenu. Ako me ikad budu opet pitali: 'Kad ti misliš odrasti?', sad znam – nikad. Najljepše je biti curica svoga tate!’, napisala je Danijela na društvenoj mreži.

Danijela Martinović često u svojim intervjuima ističe kako joj je obitelj najveći oslonac, a oni je nerijetko prate na njezinim većim koncertima.

Pjevačica je najavila kako će osim novih pjesama svojoj publici uskoro pokazati javnosti nešto što je iznimno veseli. 'Za mjesec dana na mom YouTube kanalu, izlazi jedan dio koji se zove #Danijelabezfiltera gdje ću pričati s ljudima koji me inspriraju', pizjavila je u IN Magazinu Nove TV.

  • +10
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavić