tragedija

Velika tuga u obitelji hrvatskog gimnastičara: Mariju Možniku preminuo jednogodišnji sin

21.02.2023 u 16:58

  • +4

Mario Možnik

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Bionic
Reading

Hrvatski sportaš Marijo Možnik na društvenim mrežama objavio je najtužniju vijest - njegov jednogodišnji sin Mateo preminuo je u snu

Istaknuti hrvatski gimnastičar i predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Marijo Možnik na društvenim mrežama s pratiteljima je podijelio vijest koja je potresla njegove obožavatelje, kolege i prijatelje. Napisao je kako je prije nekoliko dana preminuo njegov jednogodišnji sin Mateo te zahvalio svima za riječi potpore u tužnim trenucima.

'Naš maleni Mateo je 18. 2. zaspao i nije se probudio... Hvala svima na podršci koju nam dajete u ovim najtežim trenucima', napisao je sportaš na Facebook-u.

Riječi utjehe kolegi sportašu uputila je atletičarka Ivana Brkljačić koja je napisala: 'Iskrena sućut obitelji! Neopisiva tuga! Neka vam Bog dragi podari snagu. Mali anđeo počivao u miru Božjem.'

Marijo Možnik istaknuti je hrvatski gimnastičar koji je 2014. godine osvojio prvu hrvatsku pojedinačnu medalju na Svjetskom prvenstvu u gimnastici, a godinu nakon postao je europski prvak na preči. Svoje uspjehe uvijek je posvećivao svojem bratu Dariju, koji je preminuo u 22. godini zbog fibroze srčanog mišića.

Od 2020. godine je predsjednik Hrvatskog gimnastičarskog saveza.