SRCE NIJE IZDRŽALO

Još jedan težak udarac za Sharon Stone, na Instagramu potvrdila da je ostala bez voljenog brata

14.02.2023 u 08:46

Bionic
Reading

Nakon što je prošle godine preminuo njezin 11-mjesečni nećak River, Sharon Stone sada tuguje i za njegovim ocem, a svojim bratom Patrickom Stoneom, koji je iznenada preminuo u 58. godini života

Na svom Instagram profilu holivudska glumica Sharon Stone sama je potvrdila najtužu vijest - u Pennsylvaniji, gdje je živio, iznenada je preminuo njezin mlađi brat Patrick Stone. Mrtvozornik je potvrdio kako je kod 57-godišnjaka došlo do iznenadnog srčanog zastoja i to uslijed bolesti srca s kojom se borio, no nije poznato je li u trenutku kada je nastupila smrt bio kod kuće ili u bolnici.

Prva je vijest s najbližim prijateljima podijelila Stoneova udovica Tasha Stone, koja im je u poruci napisala: 'Imam osjećaj kao da mi je srce iščupano iz grudi. Patrick je otišao kako bi bio s našim voljenim Riverom... Ne znam što više reći, on je bio moj svijet.'

River, kojeg je Tasha Stone spomenula, bio je njezin i Patrickov 11-mjesečni sin koji je preminuo u kolovozu 2021. nakon zatajanja organa.

Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Nisam sigurna kako bi život trebao izgledati bez mog supruga pored mene i iskreno, ni ne želim, no morat ću. Nadam se samo da ćeš uvijek biti tu pored nas i gledati na Huntera, Kaylee i mene. Do trenutka kada ćemo se ponovno susresti, uvijek ću te čuvati i naše predivne uspomene. Volim te ljubavi. Jedina utjeha mi je da sada barem River ima svog taticu pored sebe i nadam se da će njih dvoje sada se ludo provoditi', poručila je Tasha Stone.

Nakon nje video je objavila i sama Sharon Stone na svom Instagram profilu i u suzama rekla da je ostala bez brata. Ispod objave krenuli su se nizati izrazi sućuti, što od obožavatelja, ali i od dragih holivudskih kolega.