samo njih dvoje

Vedran Ćorluka iznenadio djevojku romantičnom večerom u Veneciji

13.06.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Prije samo tjedan dana, putem svog profila na Instagramu, svojoj je djevojci, pjevačici Franki Batelić čestitao 25. rođendan, a potom ju je poveo na romantično putovanje u susjednu Italiju. Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač ruske Lokomotive Vedran Ćorluka i njegova djevojka ovog ljeta će proslaviti pet godina ljubavi, a koliko je romantičan, pokazao je odabirom restorana u bajkovitoj Veneciji

Tek kratkom vožnjom brodom od Trga svetog Marka u Veneciji dolazi se do romantičnog hotela Belmond Cipriani, koji je za kratki bijeg od svih odabrao i hrvatski nogometni reprezentativac te igrač ruske Lokomotive Vedran Ćorluka.

Upravo je boravkom u tom hotelu i romantičnom večerom na terasi hotela s pogledom na kanal iznenadio svoju djevojku, pjevačicu Franku Batelić, koja je 7. lipnja proslavila 25. rođendan.

Ovog ljeta Vedran Ćorluka i Franka Batelić proslavit će i pet godina ljubavi koja je počela na najpoznatijoj hrvatskoj plaži za tulumarenje - Zrću. Od tada su nerazdvojni, a Franka često provodi vrijeme i u Moskvi, u kojoj za tamošnji klub Lokomotiva igra njezin dečko.

Zbog ozljede i operacije Ćorluka je trenutno udaljen s nogometnih terena, a osim vježbanja i rehabilitacije, većinu vremena u Hrvatskoj provodi u zagrljaju svoje djevojke.