NIJE JOJ SVEJEDNO

Večer uoči finala 'Plesa sa zvijezdama' Jelena Perić završila u bolnici pa otkrila što se dogodilo

29.05.2022 u 09:28

Bionic
Reading

Svoje obožavatelje itekako je zabrinula jedna od finalistica ovogodišnje sezone 'Ples sa zvijezdama', kada je na svom Instagram Storyju objavila fotografije iz bolnice. Sada se svi mogu samo nadati da će do večeras Jelena Perić biti dobro, kako bi mogla otplesati u finalu

Večeras bi, po predviđenom planu i programu, u finalu ovogodišnjeg 'Plesa sa zvijezdama' trebala nastupiti četiri para - Sandi Pego i Helena Janjušević, Pedro Soltz i Valentina Walme, Filip Vidović i Paula Jeričević te Jelena Perić i Marko Mrkić.

Govorimo po predviđenom, jer nakon sinoćnje objave Jelene Perić na njezinom Instagram profilu, njezini obožavatelji strahuju hoće li ona i Marko uspjeti otplesati sve što su zacrtali.

Naime, Jelena je sve zabrinula kada je sinoć objavila fotografiju na kojoj se vidi tek dio bolničkog kreveta i njezinih nogu pokrivenih plahtom i preko nje napisala: 'Kako divno provodim večer prije finala'.

  • +20
Ples sa zvijezdama 11.emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja

Na sreću po sve obožavatelje, nije ih dugo držala u nedoumici, no to ne znači da se zbog njezinog objašnjenja sada svi brinu kako će večeras plesati.

'Ukočila leđa, čekam da (ako) počne djelovati blokada. Wish me luck da ode na bolje do sutra'. Razvoj situacije doznat ćemo večeras u finalu 'Plesa sa zvijezdama'.