duhovita reakcija

Vatrena plesna partnerica Marka Mrkića zapela za oko i Dini Rađi: 'Kakva je punica? Pitam za prijatelja'

07.03.2022 u 09:46

Bionic
Reading

Budući da je sama Viktorija Rađa plesala u popularnom showu ‘Ples sa zvijezdama’, ne čudi da se ta emisija i dalje prati u obitelji Rađa. Sinoć je plesnim koracima bio zaokupiran i nekadašnji košarkaš Dino Rađa, kojem je za oko zapela jedna natjecateljica

Nedjelja se u domu NBA legend Dine Rađe uglavnom provodi opuštajući, a ova je bila rezervirana za večer pred tv-om, kokice i novu sezonu ‘Plesa sa zvijezdama’. Dino je ovu emisiju navikao pratiti još prije nekoliko sezona, kada je među natjecateljima bila njegova supruga Viktorija Rađa, koja je tada nastupala uz partnera Marka Mrkića.

Kroz čitavu sezonu 2019. pratili smo duhovite dosjetke popularnog trojica Dine, Viktorije i Marka koji su nakon svega ostali dobri prijatelji. Da se i danas dobro slažu potvrdio je Rađa pokazavši da i dalje prati plesača Mrkića, a ni ovoga puta nije nedostajalo humora u Dininim Instagram objavama.

'Kakva je punica? Pitam za prijatelja samo', napisao je Dino ispod fotografije plesnog para Marka Mrkića i njegove nove partnerice Jelene Perić, popularne vizažistice i influencerice u javnosti dobro znane kao hrvatske Kim Kardashian.

Mrkić se s Viktorijom na plesnom podiju prije tri godine izvrsno snašao te su mnogi mislili da su neopravdano izgubili u velikom finalu. Sjajno mu pristaje i nova plesna partnerica Jelena, a da će i s njom imati odnos pun smijeha i šala dokazao je već jučer na svom Instagram profilu.

Našalio se da je odlično što pleše s prvom Hrvaticom koja na toj društvenoj mreži ima milijun pratitelja jer će sada od nje skupiti velik broj istih.

  • +10
Prva epizoda: Ples sa zvijezdama Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja