pronašla utjehu

Već je pronašla zamjenu? Gisele Bündchen viđena je u izlasku sa svojim trenerom borilačkih vještina

15.11.2022 u 13:41

Bionic
Reading

Samo dva tjedna bila su potrebna da počnu šuškanja o novom odabraniku popularne Viktorijine anđelice. I dok je Tom Brady zauzet utakmicama, Gisele Bündchen otišla je na odmor na Kostariku gdje je provela vrijeme s trenerom

Nakon finaliziranja emotivno teške rastave, Gisele Bündchen otišla je na zasluženi odmor u toplije krajeve. Tijekom putovanja manekenka je viđena u društvu muškarca te su odmah krenule spekulacije radi li se možda o novom partneru.

Nakon što su viđeni zajedno na večeri, otkriveno je da je riječ o Joaquimu Valenteu.

Inače, Valente je trener jiu-jitsa te se Gisele družila s njim još i tijekom braka. Čak je i objavila video s treninga te mu se zahvalila što je sjajan učitelj.

'Vjerujem da što više alata u kutiji imamo, to bolje. Osjećam se snažnije, samopouzdanije i osnaženo otkad sam se počela baviti samoobranom. Mislim da je to važna vještina za sve, ali posebno za nas žene', napisala je manekenka u objavi.

Iako je večera na egzotičnoj obali zainteresirala javnost o nastavku ljubavnog života imućne manekenke, njoj blizak izvor tvrdi da nije riječ ni o kakvoj novoj romansi.

'Svaka sugestija da je Giseleina veza s Joaquimom Valenteom bilo što drugo osim striktno platonske i profesionalne naravi jednostavno je smiješna', tvrdi izvor.

  • +6
Gisele Bündchen i Tom Brady Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia