sporazumna rastava

Gisele Bündchen objasnila zašto se razvodi od Toma Bradyja

31.10.2022 u 18:29

Bionic
Reading

Višetjedna nagađanja o rastavi Gisele Bündchen i Toma Bradyja konačno su potvrđena. Brazilska manekenka i vrhunski nogometaš objavili su preko Instagram profila priopćenje o rastavi braka. Iako par više neće živjeti zajedno, dijelit će skrbništvo nad djecom

Zadnjih nekoliko tjedana sve glasnija su šuškanja da se Gisele Bündchen i Tom Brady razvode. Nakon 13 godina bračnog života, manekenka i nogometaš potvrdili su da su odlučili predati papire za rastavu braka. Iako su čest objavljivali zajedničke sretne trenutke iz svakodnevnog života te izražavali podršku i ljubav jedan prema drugom, ljubavi je došao kraj. U teškim vremenima pred njima zamolili su medije za razumijevanje i privatnost.

Razlog prekidu, kako kaže manekenka, je što su se s vremenom udaljili te da odluka o kraju nije bila laka.

'Odluka o prekidu braka nikada nije laka, ali mi smo se razdvojili i iako je, naravno, teško proći kroz ovako nešto, osjećam se blagoslovljenom zbog vremena koje smo proveli zajedno i uvijek želim samo najbolje Tomu.' objavila je jedna od najuspješnijih manekenki na svijetu.

O zahvalnosti na lijepim zajedničkim trenutcima oglasio se i Brady preko Instagram profila u vlastitoj objavi. 'Do ove odluke smo došli prijateljski i sa zahvalnošću za vrijeme koje smo proveli zajedno' napisao je.

Iako je bračnom životu stigao kraj, obje strane su izrazile uzajamno poštovanje. Bitna su im njihova djeca te ni na koji način ne žele ugroziti njihov odnos pa će manekenka i nogometaš dijeliti skrbništvo.

'Uz veliku zahvalnost za vrijeme provedeno zajedno, Tom i ja smo prijateljski finalizirali naš razvod. Moj prioritet su uvijek bila i bit će naša djeca koju volim svim srcem. Nastavit ćemo biti suroditelji kako bismo im pružili ljubav, brigu i pažnju koju uvelike zaslužuju.' stoji u njezinoj objavi.

  • +6
Gisele Bündchen i Tom Brady Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brady je vlasnik nekretnina u Tampi i Miamiju, a Gisele živi u Miamiju tako da viđanja i druženja s djecom neće biti teško organizirati.