razvod nakon 13 godina

Tom Brady oglasio se po prvi put od razvoda od Gisele Bündchen: 'Radim najbolje što mogu'

01.11.2022 u 11:39

Bionic
Reading

Nakon što se proširila vijest o njegovom razvodu od Gisele Bündchen, Tom Brady fokusiran je na nogomet i obitelj. U najnovijem intervjuu otkriva kako usklađuje posao i privatni život nakon razlaza sa suprugom s kojom je proveo 13 godina

'Mislim da u životu postoji mnogo profesionalaca koji se s određenim stvarima suočavaju na poslu, ali i kod kuće, rekao je Tom Brady gostujući početkom tjedna u showu 'Let’s Go!'. 'Dobra vijest je da je ovo vrlo prijateljska situacija i da sam usredotočen na dvije stvari, brigu o svojoj obitelji i svakako svojoj djeci, i drugo, da radim najbolje što mogu da pobjeđujem u nogometnim utakmicama,' dodao je.

'Dakle, tako to rade profesionalci. Fokusirate se na posao kada je vrijeme za posao, a onda kada dođete kući fokusirate se na prioritete koji su kod kuće. Sve što možeš je raditi najbolje što možeš. To je ono što ću nastaviti raditi sve dok radim i dok sam tata,' zaključio je Brady.

Brady, 45-godišnjka koji igra beka u američkom nogometu rekao je kako se nada da će biti poput svojih roditelja te da će naučiti svoje troje djece, sinove Jacka (15) i Benjamina (12), te 9-godišnju kćer Viviankako da drže glavu visoko uzdignutu pred svim životnim nedaćama.

  • +6
Gisele Bündchen i Tom Brady Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od razlaza od supruge, manekenke Gisele Bündchen, sportaš se čvrsto drži te odluke te je viđen kako se druži s djecom u kinu i volontira na štandu hrane.

Ovo je bio prvi put da je Brady progovorio o razvodu, nakon što su on i brazilski supermodel tu vijest objavili na svojim profilima na društvenim mrežama. 'Moj prioritet su uvijek bila i bit će naša djeca koju volim svim srcem', napisala je 42-godišnja Gisele Bündchen te dodala: 'Nastavit ćemo biti suroditelji kako bismo im pružili ljubav, brigu i pažnju koju uvelike zaslužuju.'

Međutim, ta njezina izjava privukla je pažnju obožavatelja kojima je upalo u oči da je Gisele upotrijebila izraz 'moji prioritet', a ne 'naši prioriteti', a šuška se kako je Gisele brak okončala jer je Tom dao prednost nogometu i stavio ga ispred braka.

Brady je pak u svojoj izjavi napomeno kako je bilo 'bolno i teško' donijeti odluku o okončanju braka nakon 13 godina.

U sudskim dokumentima koje je Page Six dobio na uvid, otkriveno je da je bivši par prošao 4-satni tečaj 'stabilizacije obitelji' samo nekoliko dana prije nego što su podnijeli zahtjev za razvod, tvrdeći da je njihov brak 'nepovratno slomljen'. Dokumenti su također otkrili da su se dogovorili o bračnoj nagodbi i podjeli višemilijunskog carstva, no ti podaci će ostati povjerljivi.