nisu izdržali

Posljednjih tjedana puno se pisalo o propalom odnosu Gisele Bündchen i Toma Bradyja, vijest o razvodu sada je postala i službena

28.10.2022 u 18:39

Bionic
Reading

Slavna manekenka i igrač američkog nogometa potvrdili su u objavama na svojim Instagram profilima da su se razveli. Za rastavu se saznalo početkom listopada kada su izvori otkrili američkim tabloidima da su manekenka i sportaš angažirali odvjetnike

'Proteklih dana, moja supruga i ja finalizirali smo razvod nakon 13 godina braka', napisao je Tom Brady te dodao da su odluku donijeli 'u prijateljskim odnosima i da su zahvalni za vrijeme koje su proveli zajedno'.

'Blagoslovljeni smo prekrasnom djecom koja će i dalje biti središte našeg života. Do ove odluke smo došli smo nakon dugog razmišljanja. To je, naravno, bolno i teško, ali mi nismo jedini koji smo prošli to. Ljubazno vas molimo za privatnost u danima i tjednima koji su pred nama. Hvala', poručio je legendarni igrač američkog nogometa. Slično je objavila i Gisele Bündchen.

Podsjećamo, bivši par bio je u lošim odnosima otkako su se posvađali oko Bradyjeve odluke da se vrati u NFL unatoč najavi povlačenja. Naime, Gisele je rekla Tomu ili da se povuče iz svijeta profesionalnog američkog nogometa kako bi provodio vrijeme s obitelji ili da ona odlazi zauvijek, rekao je izvor za Us Weekly. Brady je otišao u mirovinu iz koje se vratio nakon 40 dana i najavio da se vraća sportu.

Inače, Gisele i Tom su se vjenčali 2009. godine i imaju dvoje djece: Bündchen i Brady dijele dvoje djece; 14-godišnjega Benjamina i 9-godišnju Vivian, dok on ima i 15-godišnjega sina Jacka s bivšom djevojkom Bridget Moynahan.

  • +3
Tom Brady i Gisele Bundchen Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia