'POBIJEDI ŠOLU'

Vatrogasac Vlado deklasirao Krunoslava

25.05.2009 u 11:14

Bionic
Reading

U četvrtom izdanju showa Šola nije dozvolio Krunoslavu Biberoviću da osvoji 100.000 kuna. Pobjedom nad diplomiranim inženjerom poljoprivrede iz Đakova, Vlado je omogućio idućem izazivaču borbu za novčanu nagradu od 200.000 kuna

Vlado Šola deklasirao je svog četvrtog protivnika, pokazavši više znanja u igri Vozački ispit, umijeća i spretnosti u igrama sjedećki, dalmatinske krvi u boćanju, ali i romantike, zapalivši više svijeća od svog protivnika. Šola se pokazao i glazbeno nadarenim, pobijedivši Krunoslava u igri Melodije, u kojoj su kandidati showa 'Hrvatska traži zvijezdu' tonovima davali naslutiti o kojim je pjesmama riječ.

Hod uslijepo
RTL
Vatrogasci u akciji
Boćanje


Krunoslav se hrabro borio te se dobro držao korak iza Šole sve do igre 'Riskiraj i profitiraj', u kojoj je Vlado dobio odlučujuće bodove (59:19) osiguravši si mirnu završnicu. U napetom showu, u kojem su kandidati bili i vatrogasci i štošta drugo, Krunoslav nije uspio osvojiti 100 tisuća kuna pa je sljedećem natjecatelju otvorio mogućnost da osvoji 200 tisuća kuna. Sljedeće izdanje napetog showa na RTL Televiziji bit će prikazano 21. lipnja.