Poput PRAVog DALMATINca

Vatreni na odmoru: Joško Gvardiol odmara na našoj obali, javio se iz Novigrada

06.07.2023 u 09:24

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i tražena nogometna zvijezda, ovih se dana pušta od sportskih obaveza na jadranskoj obali baš kao i reprezentativni mu suigrači Luka Modrić, Mateo Kovačić i Marcelo Brozović

Joško Gvardiol gušta kao pravi Dalmatinac u rodnom kraju svoga oca, Novigradu u zaleđu Zadra. Ondje mu žive baka Milka i djed Zvonko Gvardiol kojih je provodio mnoga ljeta.

Dok traju razgovori na relaciji Manchester - Leipzig oko njegovog transfera, on se 'ukazao' u Instagram pričama fotografijama iz Zadra. Na jednoj od njih ga se može vidjeti kako pozira s prijateljem i jednu na kojoj se bez majice vozi u čamcu.

Zadarski brico je otkrio je kod njega bio na frizuri, objavivši nekoliko fotografija na Facebooku. Tamo se pojavio u dresu Chicago Bullsa.

Inače, Gvardiol je postao miljenik nacije nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, a zbog svoje otvorenosti i simpatičnosti, ubrzo je postao zanimljiv i brojnim damama.

  • +5
Joško Gvardiol Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Prisjetimo se, mladi nogometaš vrlo blizak sa sestrama, koje su ga među ostalim došle bodriti u Katar, ali i ostatkom obitelji, ocem Tihomirom te majkom Sanjom, kojoj je potrčao u zagrljaj nakon jedne pobjede.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević