upečatljiv izbor

U moćnom crvenom odijelu Viktorija Rađa nije mogla proći nezapaženo na vjenčanju Hane Huljić i Petra Graše

19.02.2022 u 20:35

Bionic
Reading

Vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše bio je dugo iščekivani događaj, a njihovo slavlje ljubavi jednako nestrpljivo iščekivali su njihovi najbliži članovi obitelji i kumovi. Među uzvanicima ispred crkve sv. Dominika u Splitu, gdje su mladenci izrekli sudbonosno 'da', svojim modnim odabirom posebno se izdvajala Viktorija Rađa

Dino Rađa imamo je ovoga puta vrlo posebnu i časnu ulogu – bio je vjenčani kum Petri Grašu te je svjedočio njegovom zavjetu Hani Huljić na vječnu ljubav. Dini je na splitskom vjenčanju pratanja bila supruga Viktorija koja je pažnju plijenila u moćnoj kreaciji.

Za dolazak na estradno vjenčanje godine Viktorija se, umjesto za tradicionalnu haljinu, odlučila za ženstveno odijelo u snažnoj, crvenoj boji. Predimenzionirani kroj pratile su hlače, širokih i lepršavih nogavica i visokog struka te sako jednako oversized kroja te jednostrukog kopčanja. Poseban detalj činili su našiveni volani na lijevom ramenu koji su cjelokupnom stajlingu davali dozu glamura i ekstravagancije.

  • +24
Uzvanici na vjenčanju Petra Graše i Hane Huljić Izvor: Cropix / Autor: Bozo Vukicevic / CROPIX

Ovim modnim odabirom Viktorija je potvrdila kako ženska odijela itekako isplativa i bezvremenska modna investicija. Nosivi u različitim prigodama, uvijek izgledaju vrlo efektno, obožavaju ih brojne slavne modne ikone. U posljednje vrijeme, zahvaljujući rastućoj popularnosti hlača širokih nogavica vrlo često zamjenjuju haljine, no bez ustupaka po pitanju elegancije i ženstvenosti.

Vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše u crkvi sv Dominika Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj / Pixsell
  • +45
Hana Huljić i Petar Grašo na terasi hotela Harmony Izvor: Cropix / Autor: Bozo Vukicevic / CROPIX

Upečatljivu modnu kombinaciju Viktorije je zaokružila jednako upečatljivim modnim detaljima – srebrnom, također oversized torbicom na preklop te elegantnim i vrlo klasičnim sandalama s remenčićima.

Da će na Haninim i Petrovom vjenčanju zablistati u crvenom, Viktorija je dala naslutiti objavom Instagram Storyja kojim je pokazala tek jedan detalj crvenog odijela.

Nekoliko sati prije toga pokazala je kako se kod frizera sprema i dotjeruje za ovaj ekskluzivni događaj i proslavu ljubavi koju su mnogi sa zanimanjem pratili.