UVIJEK U TRENDU

Viktorija Rađa pohvalila se novom frizurom, a duhovitom porukom svoga supruga sve je nasmijala

05.02.2022 u 17:16

Bionic
Reading

Viktorija Rađa, nekadašnja pratilja Miss Hrvatske 1995. i danas se može pohvaliti mladolikim izgledom i sjajnom figurom

Lijepa 44-godišnja brineta koja je godinama u braku s proslavljenim košarkašem Dinom Rađom, na Instagramu ima veliki broj pratitelja s kojima dijeli svoju svakodnevicu, pa ih je sad oduševila svojim novim lookom.

Iako je najčešće viđamo s pomno isfeniranom kosom, ovoga se puta Viktorija odlučila za efektne valove koji svakoj frizuri daju dodatnu chic dozu.

U svom je stilu Viktorija prokomentirala novi look citirajući svog supruga: 'Dok god muža ne mijenjaš, radi što 'oćes'. Pa mijenjam frizuru', poručila je atraktivna Splićanka uz emotikone koji se smiju.

U upečatljivom plavozelenom teddy kaputu, bijelim trapericama i tenisicama, nekadašnja manekenka izgledala je besprijekorno.

Nije trebalo dugo pričekati na oduševljene komentare, a Nives Celzijus je Viktoriji poručila da je predivna bez šminke dok su neki pohvalili Viktorijinog muža Dina: 'Super ti muž'.

Inače, manje je poznato kako se Viktorija u 90-ima okušala i kao glazbenica s dance hitom: 'Nema veze'.

U prijašnjem intervjuu za tportal izjavila je kako se lijepo ponekad prisjetiti na ta vremena.

'Lijepo je ponekad podsjetiti se na neka prošla vremena iako se trudim živjeti u sadašnjem, imam predivnu obitelj i posao koji volim. Jedino što priželjkujem je dobro zdravlje bliskih i manje bliskih mi ljudi', ispričala je. Na pitanje nedostaje li joj ikad pozornica, publika, pjevanje, rekla je da 'pozornicu, publiku i pjevanje nađe gdje god, jer je takva'.