NE MOŽE BITI ZADOVOLJNIJA

Vanja Horvat ex Mamić progovorila o ljubavi s Mladenom Weberom, ali i otkrila kako se snašla u ulozi bake

14.10.2019 u 10:54

Bionic
Reading

Već više od pet godina bivša supruga Zorana Mamića uspješna je poduzetnica. Stomatologinja i dizajnerica interijera Vanja Horvat još uvijek puno vremena provodi na Hipodromu jer obožava jahanje, a sad je otkrila kako usklađuje posao te ulogu majke i bake. Osim toga, progovorila je o svom odnosu s partnerom Mladenom Weberom

Vanji Horvat sve se u životu poklopilo onako kako treba. Sretna je i zadovoljna, a u poslovnom i privatnom životu najveću podršku pruža joj partner Mladen Weber, s kojim joj se dogodila ljubav deset godina nakon razvoda od Zorana Mamića.

'Rekla bih da ako postoji kvalitetna baza u komunikaciji, u istom sagledavanju nekih stvari i u međusobnom podupiranju, onda se to može prenijeti na posao. Inače, ako se ljudi privatno ne slažu, tek u poslu neće se slagati. Kod nas je primjer to da dobro funkcioniramo. Ja sam možda više privatno dominantnija, tu ću reći svoje mišljenje, a na poslu apsolutno sve što on kaže je tako i tu se ne miješam puno', priznala je Vanja Horvat u razgovoru za Exkluziv.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by vanja 🏇 (@vanja22horvat) on

Njezin sretan život obogatio je dolazak na svijet unučice Vite koju je rodila Vanjina kći Nina.

'Sad navršava godinu dana, tako da smo svi oko nje. Izuzetno je vedra i vesela pa nema nekakvog razloga da se čovjek ljuti ili nešto joj brani. Sigurna sam da ću biti popustljiva jer provodim malo vremena s njom. Ne mogu onoliko koliko bih htjela. S djecom sam provodila puno više vremena, tako da čovjek mora biti strog, a kad vidim unučicu samo na nekoliko sati, moram biti popustljiva', kaže Vanja, a nazivaju je jednom od najljepših hrvatskih baka.

Ljubav prema jahanju ne prestaje, ono joj je i dalje na prvom mjestu. 'Baka se natječe (smijeh). Jahanje mi je na prvom mjestu, svako jutro sam na Hipodromu, treniram. To je hobi koji me izuzetno veseli', izjavila je Vanja Horvat.

View this post on Instagram

Sreca moja...

A post shared by vanja 🏇 (@vanja22horvat) on