STIŽE CURICA

Kći obradovala bivše supružnike: Vanja Horvat i Zoran Mamić postaju djed i baka

23.05.2018 u 10:00

Bionic
Reading

Nina, kći bivših supružnika, dizajnerice interijera i nogometnog trenera, čeka prvo dijete s četiri godine starijim zagrebačkim reperom Josipom Jakopecom Jopom. Vanja Horvat i Zoran Mamić vesele se novoj životnoj ulozi i unuci

Nina Mamić i Josip Jakopec Jopa navodno su skupa već godinu dana, a pretpostavlja se da su se upoznali u Međugorju, piše Story.

Jopa je reper s Kvatrića i slovi za jednog od najboljih underground repera, a sudionik je u molitvama zajednice Srce Isusovo. Riječ je o zajednici čiji je voditelj glazbenik Alan Hržica, a u kojoj je i reper Marin Ivanović Stoka. Jakopec je već 10-ak godina prisutan na domaćoj rap sceni, a radi i kao pirotehničar.

Početkom svibnja snimio je singl o prinovi koja dolazi, 'Pjesmu tebi', objavljenu na YouTubeu, a među ostalim u njoj repa: 'Neki su se borili da te ubiju u startu, al' ništa ne brij, znaj da imaš jakog tatu.' U opisu videa je napisao: 'Pjesmu sam posvetio svojoj bebi koju očekujem... I nisam znao hoće li biti curica ili dečko. U međuvremenu sam saznao da je curica!'

Izvor: Društvene mreže

Vanja Horvat i Zoran Mamić nisu bili dostupni za izjave. Razveli su se prije osam godina, nakon 15 godina zajedničkog života, a osim Nine imaju 22-godišnjeg sina Brunu.

Vanja je u novoj ljubavnoj vezi. Već pet mjeseci ljubi 53-godišnjeg Mladena Vebera, predsjednika Uprave košarkaškog kluba Cedevita i potpredsjednika Atlantic grupe za operativno poslovanje, s kojim je nedavno viđena na košarkaškoj utakmici.

  • +11
Vanja Horvat Izvor: Cropix / Autor: Cropix