DRUŽENJE U DVOJE

Uživanje u jesenskim radostima: Franka Batelić pokazala je sina Viktora, a fanovi se ne mogu načuditi koliko je mališan narastao

25.10.2020 u 17:49

Bionic
Reading

Iako joj kao i brojnim pjevačicam nedostaju nastupi koji su obustavljeni zbog pandemije koronavirusa, Franka Batelić itekako ima razloga za sreću. Svakim danom prati napredak svog malenog nasljednika, sina Viktora koji je postao centar svijeta svojih ponosnih roditelja. Dok tata Vedran Ćorluka naporno trenira u Moskvi, pjevačica i njihov sin jedinac uživaju u igri i šetnjama Zagrebom

Franka Batelić je nedavno snimljena u šetnji zagrebačkom špicom sa svojim mezimcem i svekrvom Anđom koja joj rado uskače u pomoć dok je Vedran Ćorluka odsutan. Svjesna da klinci brzo rastu, lijepa pjevačica nastoji svaki trenutak maksimalno iskoristiti s malenim Viktorom koji je na svijet stigao početkom siječnja.

Nakon ljeta provedenog u rodnom Rapcu, gdje je sa svojim nasljednikom uživala u suncu i moru, Franka se vratila u Zagreb, a svojim je obožavateljima otkrila kako joj je ovo najljepša jesen dosad. Maleni Viktor sada je u fazi kada ga sve zanima, pa njegovim istraživanjima svijeta oko sebe nema kraja.

Franka je na svom Instagram profilu podijelila fotografije na kojima ona i 10-mjesečni Viktor uživaju u čarolijama jeseni. Okruženi prirodom i svim njenim ljepotama u ovo najšarenije doba godine mama i sin uživali su u zajedničkom druženju, a dok se maleni Viktor igrao s lišćem i istraživao sve zanimljivosti oko sebe, Franka je ponosno motrila svog jedinca.

'Jesenski kolaž... Čini mi se kao da prvi put doživljavam prirodu u jesen... Od kad ju živim s ovim nožicama', napisala je pjevačica ispod tri objavljene fotografije na kojima je zabilježena šarena priroda te ona i maleni Viktor.

Fotografije su raznježile Frankine obožavatelje koji su primijetili kako je Viktor narastao.

'Koliki je već, preslatki ste oboje!', 'Ajme kako ste slatki... kako je mališan već veliki', 'Ne volim baš jesen, ali mi je toliko toplo oko srca kad vidim ove fotografije', 'Ajmeee koliko je narastao!', samo su neki od komentara.