SA ZADNJEG SNIMANJA

Franka Batelić na Instagramu osvanula samo u grudnjaku pa oduševila brojne obožavatelje

20.10.2020 u 12:36

Bionic
Reading

Vedra, nasmijana i uvijek pozitivnog duha, pjevačica Franka Batelić osvanula je na novoj fotografiji koja je oduševila brojne fanove. Na njoj lijepa Istrijanka pozira u seksi crnom grudnjaku i izgleda poput pravog modela za donje rublje

Prvo je prije nekoliko dana objavila fotografiju u donjem rublju gdje slavi žensko tijelo i sve što ono podnosi tijekom trudnoće i poroda, a sada je Franka Batelić dala detaljan uvid sa snimanja.

Fotografija iz bližeg kuta gdje se vidi da pozira tek u crnom grudnjaku naprosto je oduševila vojsku Frankinih obožavatelja, a ukupno ih je skoro 170 tisuća na njezinu profilu na popularnoj društvenoj mreži.

Zgodna Franka i ovoga je puta ostavila bez teksta svojim izgledom, a pritom nije skidala svoj neizostavni modni detalj sa sebe, svoj široki bijeli osmijeh.

Upravo osmijeh postao je zaštitni znak ove mlade pjevačice, koji ne skida ni u teškim i napornim trenucima, a takvih je u zadnje vrijeme sve više. Zaposlena mlada mama pokušava izbalansirati snimanja novih glazbenih poslastica i odrastanje svog živahnog sina Viktora.

Za to vrijeme tata Vedran je u Moskvi gdje igra nogomet za tamošnji klub. Na Franki je stoga mnogo toga, a kako izgledaju njezine užurbane svakodnevice pokazala je prije nekoliko dana.

‘Pokušavam popiti kavu, loviti puzavca po stanu, seliti se, prošetati psa, obući i nahraniti mladunče, usisati stan, snimati pjesme za album i smišljat ideje za novi spot, sjetiti se uzet ključeve i masku na izlazu iz stana, sjetiti se pojesti nešto usput, vidjeti se s frendicama da me ne zaborave, stavit ruž i maskaru s vremena na vrijeme-eto čisto tako da se na koju minutu opet osjećam ko žena. Da se razumijemo, rijetko uspijem uspješno doći do kraja #todo liste’, rekla je tada.