U TOTALNOM SOS-U

Franka Batelić ovjekovječila djelić svog svakodnevnog 'glamura' pa zavapila: 'Dajte malo pozitive'

18.10.2020 u 09:01

Bionic
Reading

Simpatična Istrijanka Franka Batelić otkrila je obožavateljima kako izgleda njezina svakodnevica, a iako je to daleko od glamura, pjevačica ne gubi vedrinu i pozitivan duh

'Ovako izgledaju naša 'glamurozna' jutra/dani kad pokušavam popiti kavu, loviti puzavca po stanu, seliti se, prošetati psa, obući i nahraniti mladunče, usisat stan, snimati pjesme za album i smišljat ideje za novi spot, sjetiti se uzet ključeve i masku na izlazu iz stana, sjetiti se pojesti nešto usput, vidjeti se s frendicama da me ne zaborave, stavit ruž i maskaru s vremena na vrijeme - eto čisto tako da se na koju minutu opet osjećam k'o žena. Da se razumijemo, rijetko uspijem uspješno doći do kraja to do liste', otkriva svojim pratiteljima na Instagramu Franka i uz pitanje kako njima teku dani, moli ih za malo pozitive.

Supruga bivšeg reprezentativca Vedrana Ćorluke prije deset mjeseci na svijet je donijela prvo dijete, sina Viktora, a u nedavnoj objavi osvrnula se na trudnoću i svim ženama, majkama i budućim majkama poslala važnu poruku.

'Nakon devet mjeseci trudnoće shvatiš koliko je žensko tijelo nevjerojatno. Pojma nisam imala što sve može izdržati. I naučiš ga voljeti i poštovati. Neizmjerno. Cure, žene - naša su tijela prelijepa, čudesna. Pogledaj se u ogledalo i obećaj si da ćeš se brinuti o sebi i svom tijelu i prihvatiti ga u svim njegovim fazama, promjenama. Jer upravo tu leži ženska supermoć. Budimo ponosne!', napisala je Franka.