Hajdemo u planine

Uživancija na snijegu: Poznati u pohodu na alpske vrhove

12.01.2018 u 10:49

Bionic
Reading

Deseci tisuća Hrvata pripremili su skije, stavili su zimske gume i krenuli put brojnih europskih skijališta. I brojni poznati uzeli su vremena za predah i bijeg od svakodnevice na snježnim stazama

Poznati ljubitelj skijanja Joško Čagalj Jole na skijanje se uputio s obitelji i prijateljima iz Istre. Prošle godine nije bio na skijanju, a inače je čest gost Kronplatza. Njegova obitelj obožava planine i skijanje. Svaki slobodan trenutak tijekom zime iskoriste tako kako bi barem kratko uživali na Biokovu, Kupresu ili Blidinju.

Televizijska voditeljica Anja Alavanja Romac provodi svoje slobodne trenutke s obitelji na skijaškim stazama usred veličanstvenih predjela Kronplatza. Ovo popularno skijalište prostire se gotovo cijelom površinom istoimene planine u središtu skijaške regije Dolomiti. Da lijepa voditeljica ondje uživa, vidi se na fotografiji koju je podijelila na Instagramu.

Sandi Cenov je osim po ljubavi prema glazbi poznat kao ljubitelj adrenalina, pa tako i skijanja. Ljubav prema skijanju prenio je na svoju djecu pa sada zajednički uživaju u čarobnom ambijentu austrijskog Sonnleitena, na popularnom skijalištu Nassfeld, gdje je 2005. godine upoznao ženu svog života i majku svoje djece, Ilinu. 

'Ovo je meni čista egzotika. Ovdje imam potpuno drukčiji ritam od onog doma - idemo ranije spavati, a budimo se oko 8 sati. Obilno doručkujemo i idemo na staze. Nakon skijanja opuštamo se u bazenu, parnoj kupelji ili finskim saunama što se nalaze u hotelu u kojem smo smješteni', izjavio je Sandi, a za takozvani 'Hrvatski ski opening' održao je koncert za Hrvate i goste Nassfelda u hotelu u kojem boravi. 

Sandi Cenov Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

Prije nekoliko dana na skijanje se uputio i Giuliano. On je ove godine s obitelji i prijateljima u talijanskom skijalištu Madonna di Campiglio. Fitnes trener, voditelj i glumac Mario Valentić pak sa sinom Nikom gušta u austrijskom Kreischbergu.

Hvatanje zadnjeg vlaka u danu;) #healthyfitbymariovalentic #skiing

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic) on