KRENULO SE U PLANINE

Sezona skijanja je počela: Poznate Dalmatinke uživaju u snijegu

08.01.2018 u 10:42

Bionic
Reading

Proteklog vikenda brojne su se obitelji uputile prema omiljenim skijalištima. Među Hrvatima koji su početak godine rezervirali za odmor na skijanju nalaze se i neka slavna lica. Skijašku sezonu u novoj godini prve su otvorile poznate južnjakinje

Nataša Janjić otputovala je u ženskom društvu, s prijateljicom Larisom Lipovac Navojec, u Austriju. Lijepoj splitskoj glumici to će biti drugo spuštanje niz planine. Lani je 'probila led' na elitnom talijanskom skijalištu Cortini d'Ampezzo. Kako ove godine uživa u skijanju, čistom zraku i šetnjama, Nataša je ovjekovječila fotografijama koje je ponosno pokazala prijateljima na Instagramu. 

Love boarding💋💋💋 #holidays #skiing #boarding 💋💋

A post shared by Larisa Lipovac Navojec (@larisa_lipovac_navojec) on

  • +5
Nataša Janjić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL

S Larisom i Natašom uživa RTL-ova voditeljica Marijana Batinić

Još jedna Dalmatinka gušta u snježnim radostima. 'Mosor via Kronplatz. Sve je to li-la. 100 m gori', napisala je Ana Gruica pored fotografije na kojoj pozira u skijaškom odijelu. Za glumicu je nova godina počela u znaku putovanja, a prije odlaska na skijanje uživala je u Veneciji.

  • +5
Ana Gruica Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX

U Austriji na snijegu boravi i Ecija Ojdanić. Glumica koja je velika zaljubljenica u trčanje aktivna je i preko zime, kada se voli posvetiti skijanju. Iako njen suprug ne voli taj sport, Ecija se na zimovanju skija s djecom i prijateljima. Izjavila je da je osrednja skijašica koja jako voli planinu, zrak i bjelinu, ali da su njezina djeca, kći Cvita i sin Jakov, odlični skijaši.

  • +7
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Na skijanju je i voditeljica i instruktorica fitnesa Renata Sopek. Pokraj fotografije na kojoj pozira u pidžami napisala je da se u Švicarskoj, u kojoj je trenutno - razboljela. 

Sve još spava.. #nendaz #nendaz4vallees #switzerland

A post shared by Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek) on