OBITELJ JE U DUBROVNIKU

Baš poput pravih turista: Sestre Ecclestone prošetale Stradunom, a prije povratka na luksuznu jahtu, posjetile su i tržnicu

02.06.2020 u 12:41

Bionic
Reading

Iako je Dubrovnik, za ovo doba godine, zbog aktualne situacije pandemije koronavirusa, prazan, to se pokazalo idealnim za posjet poznatih britanskih nasljednica Tamare i Petre Ecclestone našoj obali, gdje su s obiteljima stigle jučer. Nakon kratkog odmora na jahti, jutros je njihova brojna obitelj već prošetala starom gradskom jezgrom, ali i kupila trešnje na tržnici

I ove će godine dio svog odmora britanske nasljednice Petra i Tamara Ecclestone provesti krstareći Hrvatskom na obiteljskoj luksuznoj jahti Petara, koju je njihov otac Bernie Ecclestone nazvao upravo po njima. Odmor su započele u Dubrovniku, gdje su stigle sa svojim obiteljima, gdje ih je čekala usidrena jahta, u gradu gdje je njihova majka Slavica izgradila i svoju novu vilu.

  • +8
Sestre Ecclestone u obilasku grada s obitelji Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Nakon što su provele noć odmarajući se od puta, od jutra je krenulo užurbano. Gumenjakom su se prevezli do gradske luke, a potom prvo kupili trešnje na lokalnoj tržnici da bi potom prošetali starom gradskom jezgrom.

Tamara Ecclestone je u Dubrovnik stigla sa suprugom Jayjem Rutlandom i njihovom kćerkicom Sophijom, dok je Petra povela zaručnika Sama Palmera, svoje troje djece iz propalog braka sa Jamesom Stuntom, kao i nedavno rođenu kćerkicu, čiji je otac Palmer.

Koji je plan puta i odmora nije poznato, no njihove fotografije zasigurno ćemo ovih dana viđati posvuda.

  • +9
Tamara i Petra Ecclestone u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL