TINA KUNAKEY

Užarila Instagram: Prekrasna Francuskinja provocira fotografijama s plaže, obožavateljima ‘zapela’ za oko tetovaža na zanimljivom mjestu

14.01.2020 u 15:07

Bionic
Reading

Slavni francuski glumac Vincent Cassel sa svojom prelijepom suprugom Tinom Kunakey trenutno boravi u Brazilu, a njezin Instagram profil, kojeg prati milijun obožavatelja, prepun je atraktivnih fotografija

Iako bi se po njezinu Instagram profilu moglo zaključiti kako je došlo do 'nevolja u raju' te da je uzdrman brak Tine Kunakey i francuskog glumca Vincenta Cassela, budući da ova 22-godišnja ljepotica već dugo nije objavila njihove zajedničke fotografije, to nije tako.

Par trenutno uživa sa svojom jednogodišnjom kćerkicom u Brazilu, odakle je svojim fotografijama Tina užarila Instagram. Ljepotica prepoznatljiva po tamnoj puti i bujnoj kovrčavoj kosi, ne prestaje objavljivati atraktivne fotografije na kojima pozira na brazilskim plažama u minijaturnim bikinijma, a društvo joj ne pravi njezin suprug, već mlađahni momak.

Riječ je o modnom fotografu Victoru Santiagu, koji se u Brazilu zapravo druži s bračnim parom Kunakey-Cassel, iako je to tek vidljivo s njegovih fotografija na Instagramu.

Ipak, najviše je pažnje privukla jedna sasvim druga fotografija, na kojoj Tina Kunakey pozira s leđa u crnim tanga gaćicama na plaži, a na stražnjici joj je vidljiva poveća tetovaža škorpiona.

  • +9
Tina Kunakey Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI