IZGLEDA SENZACIONALNO

Prvo pojavljivanje mlađahne supruge Vincenta Cassela samo mjesec dana nakon poroda

16.05.2019 u 15:55

Bionic
Reading

Kada je pred crveni tepih, u crnoj limuzini, stigla prelijepa 22-godišnja Tina Kunakey, malo je reći da su prisutni fotografi svoje objektive iste sekunde usmjerili prema njoj. Druga supruga slavnog glumca Vincenta Cassela prije mjesec je dana rodila kći Amazoniju i već se vratila u top formu

Prošlo je mjesec dana otkako je francuska manekenka i druga supruga slavnog glumca Vincenta Cassela, Tina Kunakey, na svijet donijela njihovo prvo dijete - djevojčicu koju je par nazvao Amazonie. 22-godišnja Tina sinoć se i prvi puta od poroda pojavila u javnosti i to, ni manje ni više, nego na filmskom festivalu u Cannesu, na premijeri 'Les Miserables'.

Unatoč činjenici da je rodila prije mjesec dana, Tina je svoje tijelo već dovela u top formu, kakvu je imala i prije prve trudnoće, a za prvo pojavljivanje odabrala je tamnoplavu dugu haljinu bez naramenica, koja u struku ima satenske remen. Dodatnu glamuroznost postignula je prozirnim salonkama na visoku potpeticu, koje su na prednjem dijelu imale šljašteće ukrase.

  • +6
Tina Kunakey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoju dugu kovrčavu kosu, za ovu je prigodu odlučila raspustiti, stavivši tek statement naušnice izrađene od dijamanata, narukvicu i prsten. Make-up bio je gotovo neprimjetan, u brončanim tonovima.

Tina Kunakey i Vincent Cassel vjenčali su se na intimnoj ceremoniji na jugozapadu Francuske, u kolovozu prošle godine, a da im stiže prinova otkrili su na Instagramu u siječnju, tijekom putovanja u brazilsku Bahiju.