BAŠ UŽIVA

Uz zalazak sunca i osmijeh na licu: Nives Ivanišević blista u mini haljini koju obožava i ovoga ljeta

11.08.2021 u 12:41

Bionic
Reading

Obitelj Ivanišević je već tjedan dana na ljetovanju u Grčkoj, a lijepa supruga slavnog bivšeg tenisača na Instagramu svakodnevno pokazuje kako koriste vrijeme u Zakintosu. Tako se do sada ondje moglo vidjeti kako se zabavljaju s prijateljima (nije otkrila kojima), prizore nastale na pješčanoj plaži, Nives u badiću, a sad je osvanula i jedna iz večernjeg izlaska

Dobro raspoložena Nives Ivanišević pozirala je kraj bazena sa zalaskom sunca u pozadini u mini haljini svijetlo žute boje koja joj stoji kao salivena i ističe njezinu vitku figuru, a koju je 'uparila' s trendi sandalama i torbicom.

Nije joj strano nositi već nošene komade. Naime, u toj je haljinici lepršavog kroja viđena prošlog ljeta na zagrebačkoj špici kada ju je iskombinirala uz bijele tenisice i YSL torbicu sa metalnim zlatnim remenom. Nives je ranije izjavila da je kad je riječ o stvarima koje ne bih nosila, za mnogo toga rekla da ne bi pa ih je 'na kraju ipak nosila jer su se s vremenom, toliko uvukle u modu da ne može pobjeći od njih'.

Inače, nekadašnja radijska voditeljica nerijetko oduševi svojim stilom odjevanja koji se, u pravilu, sastoji od jednostavnih i nosivih komada koje pomno iskombinira u odličnu kombinaciju. S takvim kombinacijama Nives je iznenadila već mnogo puta.