ŽUTA JOJ PRISTAJE

Obitelj Ivanišević i dalje uživa na odmoru u Grčkoj, a posljednja objava Nives u bikiniju malo će koga ostaviti ravnodušnim

09.08.2021 u 09:40

Bionic
Reading

Ne prestaju pristizati komplimenti za fotografije koje radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića objavljuje na svom Instagram profilu, hvaleći se obiteljskim odmorom u Grčkoj

Grčki otok Zakintos trenutna je destinacija obitelji Ivanišević, koja je upravo taj otok odabrala kao savršen za njihov ljetni, obiteljski odmor. A kako se provode tamo najbolje dočaravaju fotografije koje na svom Instagram profilu objavljuje radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića, Nives Ivanišević.

Da doista uživaju s malenim Oliverom, jasno je vidljivo iz njezinih objava, a ona je za svoje posljednje fotografije dobila pregršt komplimenata na račun svojeg izgleda. Na njima Nives Ivanišević u žutom minijaturnom bikiniju pokazuje vitku i utegnutu figuru dok trči pješčanom plažom.

Kako je pojasnila u jednom od odgovora na primljene komplimente, za figuru je zaslužno i trčanje po plaži, koje uključuje to da ili ona lovi Olivera ili on nju.

Osim te fotografije, Nives je objavila i neke na kojima je više ljudi, a kojom je dala do znanja da njihovo poveće društvo ljetuje na Zakintosu, dok su na drugoj Goran i troje djece, uz što je napisala 'obitelj', pa se pretpostavlja da su s njima i Emanuel i Amber Maria, njegova djeca iz braka s Tatjanom Dragović.

Nives Ivanišević Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram