NE MIRUJE

Nakon povratka iz Amerike, ponovno na putu: Nives Ivanišević otkrila svoju novu ljetnu destinaciju

02.08.2021 u 09:46

Bionic
Reading

Da doista zna uživati u životu, radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića pokazala je još jednom, otkrivši na svom Instagram profilu kako je nakon Amerike, gdje je naš proslavljeni tenisač primljen u tenisku Kuću slavnih, ponovno spakirala kofere

'Na malo duljem godišnjem sam, sve je okej!', rekla nam je prije dva mjeseca radijska voditeljica Nives Ivanišević kada smo je kontaktirali zbog njezina izbivanja iz radijskog etera. A da je sve doista ok i da uživa punim plućima u 'duljem godišnjem odmoru', pokazala je i u svojim novim objavama na Instagramu.

Ni dva tjedna nakon povratka iz Amerike, gdje je njezin suprug, proslavljeni tenisač Goran Ivanišević primljen u tenisku Kuću slavnih, Nives je ponovno na put, a ovoga je puta njezina destinacija - Zakintos.

Nives Ivanišević Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bajkovite fotografije, kojima je pokušala dočarati ljepote ovog grčkog otoka, nikoga nisu ostavile ravnodušnim, a s kime je točno tamo, možemo samo nagađati. Naime, na jednoj od fotografija snimljenih na doručku u tamošnjem poznatom restoranu, u prvom su planu ukusni i zdravi sendviči, u kojima je Nives uživala, dok u gornjem kutu fotografije vidi se dječja, kao i muška ruka, zbog čega je za pretpostaviti da je na Zakintosu sa Goranom i malenim Oliverom.

Na ostalim fotografijam Nives je pokazala predivne plaže, ali i otkrila dijelić njihovog smještaja u vili s bazenom s pogledom na zelenilo koje se proteže na sve strane.