IMA SMISLA ZA MODU

Uvijek besprijekorno dotjerana djevojka Dominika Livakovića uživa na jugu Španjolske

10.03.2022 u 14:34

Bionic
Reading

Helena Matić, zaručnica dinamovca Dominika Livakovića modu ima u malom prstu. To joj je između ostalog i struka, a jednom je prilikom otkrila da mašta o vlastitoj modnoj kolekciji. Do tada nam daje do znanja da je kreativna kroz svoje odjevne odabire

Zgodna Zagrepčanka, koju su mediji od milja prozvali hrvatskom Meghan Markle posjetila je jug Španjolske gdje je uživala s dragom prijateljicom.

Diplomirana dizajnerica, sa završenim smjerom industrijskog dizajna, modi je posvećena u svim sferama svog života. S istančanim ukusom i smislom za lijepo, Helena rado pokazuje svoju kreativnost kroz vlastite modne odabire.

Na svom putu u Sevilli, zgodna brineta birala je casual stajlinge uglavnom u zemljanim i nude tonovima, uz pokoji dizajnerski klasik poput Chanel torbice. Vitku liniju istaknula je u trendi kombinezonu maslinaste boje, koji je kombinirala uz robusne čizme koje su obilježile zimsku sezonu.

Budući da Španjolskom vladaju ugodne proljetne temperature, buduća supruga Dinamovog vratara Dominika Livakovića ogrnula se tek laganom kožnom jaknom.

Uz dobar par sunčanih naočala i šeširić koji se polako ali sigurno vratio na modnu scenu, a koji je bio glavni hit 90-ih, Helena je uživala razgledavajući glavne atrakcije Seville.

Inače, Helena i Dominik zaručili su se još prošlo proljeće, a u vezi su već pet godina. Kako svoj ljubavni život vješto kriju od medija, još je nepoznato kada planiraju vjenčanje.