NJEN TIP MUŠKARCA

Utegnuta Nives Celzijus poručila: 'Volim frajere koji se bave sportom'

24.10.2020 u 23:09

Bionic
Reading

Otkako se razvela od bivšeg nogometaša Dine Drpića, Nives Celzijus krije svoj ljubavni život kao zmija noge. Pjevačica i glumica nerado progovara o tome je li njeno srce uspio zavesti neki drugi muškarac, ali je zato sada svojim obožavateljima otkrila što cijeni i voli kod muškarca. Ukoliko se bavite sportom, možda imate šanse kod Nives

Iako je prošlo puno godina otkako se razvela od bivšeg supruga kojeg je upoznala kada je igrao u Dinamu, Nives Celzijus naučila je kako je najbolje sakriti ljubavni život za sebe. Tek je nedavno otkrila za Story kako je u njen život ušetao novi muškarac. Iako su simpatije obostrane, pjevačica i glumica rekla je kako nije riječ o ničemu ozbiljnom.

'Nema se tu što puno reći, to je još sve toliko svježe i nevino da iskreno ne znam ni kako bih to nazvala. Možda simpatijom koja je uzvraćena. Mislim da sam prebrzo odrasla, prerano počela s poslom i egzistencijalnim brigama pa nikad nisam imala vremena osjetiti i proživjeti tu vrstu zaljubljivanja kada ti se jednostavno ne žuri s nekom realizacijom ili definiranjem odnosa. Vjerojatno je došlo vrijeme da sad to nadoknadim', priznala je Nives sredinom srpnja.

Otada nije otkrivala o kojem je muškarcu riječ, niti je li još uvijek u sretnoj vezi, ali je zato svojim obožavateljima otkrila kakav tip muškarca voli. Iako je sazrijela kao osoba, još uvijek je 'slaba' na sportaše. Možda se ne moraju profesionalno baviti sportom kao njezin bivši Dino Drpić, ali je zato zdrav duh u zdravom tijelu 'must have'.

'Sportski sam tip, volim sportsku odjeću i frajere koji se bave sportom', otkrila je Nives svojim fanovima na Instagramu, podijelivši i fotografiju na kojoj pozira utegnuta u sportske tajice i dekoltirani sportski topić, koji su u prvi plan stavili njene raskošne obline.

Inače, Nives i Dino upoznali su se preko prijatelja 2004. godina, nakon čega je Nives preselila kod njega u stan. Ubrzo nakon toga Dino je zaprosio Nives, a par se 2005. vjenčao u Las Vegasu, daleko od očiju javnosti. Dvije godine kasnije uslijedio je krah njihova braka u kojem su dobili dvoje djece, sina Leona i kćer Taishu, a Dino se iz njihova zajedničkog doma iselio 2014. godine.